Villa Anna appartementen

Even voorstellen: Anne-Mieke en Jan-Willem Ottevanger

Wij zijn Anne-Mieke en Jan-Willem Ottevanger, woonachtig in Molenaarsgraaf. Enkele jaren geleden is bij ons het idee ontstaan om een particuliere zorginstelling voor ouderen op te zetten. 

De druk op de zorg wordt steeds groter en dit gaat vaak ten koste van de kwaliteit van de zorg en het welzijn van bewoners en zorgverleners. Dat willen wij graag anders doen. Daarbij zetten we de bewoner met zijn of haar wensen centraal.

Missie en visie van Villa Anna

Onze ouderen verdienen een zichtbare plaats in onze maatschappij. Zij hebben met hard werken de basis gelegd voor de welvaart waarin wij nu leven. Zij hebben zich jarenlang ingezet voor hun gezin, hun bedrijf, hun omgeving en ze zijn van waarde geweest voor de maatschappij. Wanneer zij niet meer zelfstandig kunnen wonen, betekent dat niet dat die waarde voor de maatschappij ophoudt. Zij verdienen een waardige plek, in hun eigen omgeving, onder eigen regie (voor zover dat mogelijk is), tot aan het einde van hun leven. Het is onze ambitie dat de kwaliteit van leven in hun laatste levensjaren minstens zo goed is als in het leven wat zij tot dan toe hebben geleid, in hun eigen, vertrouwde omgeving.

Villa Anna impressie 1
Villa Anna impressie 2
Blijf op de hoogte via social media
Adresgegevens

Graafdijk West 34
2973 XE Molenaarsgraaf
Nederland

Contactgegevens
Algemene voorwaarden
Cookievoorkeuren
Privacy policy
Ontwerp en realisatie: MM