Uw woning

Villa Anna beschikt over 15 studio's, variërend in grootte van 30 tot 50 vierkante meter. Blikvanger is de prachtige living/tuinkamer van 130 vierkante meter, met een wijds uitzicht over de polder.

Het terras aan de oost- en zuidzijde van het pand biedt een heerlijke plek om te genieten van het landschap en de rust en ruimte van de polder.
In de tuin (ruim 3000 vierkante meter) worden naast loop- en wandelpaden ook speciale plekken ingericht voor o.a. een moestuin en groentenkas, een tuinhuis, een plek om te vissen, pluimvee en toestellen om te bewegen.
Iedere studio heeft een eigen doucheruimte en een kitchenette. Vloerbedekking, raambekleding en zonwering is standaard aanwezig, de overige inrichting kan door de bewoner naar eigen inzicht worden ingevuld.
Hieronder vindt u enkele voorbeelden van studio's:

Villa Anna impressie 2

Faciliteiten

Hoogwaardig

Alle studio's zijn voorzien van moderne voorzieningen, zoals vloerverwarming, koeling, kitchenette, domotica, etc. De ruime woonkamer biedt een  prachtig uitzicht over de polder. Het deels overdekte terras en de tuin bieden enorm veel mogelijkheden om te beleven en te bewegen.

Kleinschalig

Villa Anna is een woonvorm die zo veel mogelijk lijkt op wonen thuis. Herkenbaarheid, huiselijkheid en privacy zijn hier belangrijke uitgangspunten. Door de kleinschalige opzet, met in totaal 15 studio's, kunnen wij onze zorg exact afstemmen op de eisen en wensen van de bewoners.

Duurzaam

Bij het ontwerp en de bouw is veel aandacht besteed aan het milieu en duurzaamheid. Stroom wordt opgewekt via zonnepanelen en voor de verwarming en warmwatervoorziening wordt gebruik gemaakt van een warmtepompinstallatie.

Veilig

Veel aandacht is besteed aan de veiligheid en het comfort van de bewoners. Zo zijn er nergens in huis drempels aanwezig. De badkamers beschikken over infrarood plafondpanelen in plaats van radiatoren. Met slimme domotica kan de toegang tot studio's en overige ruimten worden geregeld.

Molenaarsgraaf

Wonen in Molenaarsgraaf

Het dorp Molenaarsgraaf ligt midden in de prachtige Alblasserwaard, zo’n 20 kilometer ten zuidoosten van Rotterdam en 10 kilometer ten noordoosten van Dordrecht.
Het dorp bestaat grotendeels uit zogenaamde lintbebouwing waar ook Villa Anna onderdeel van uitmaakt. Rust en ruimte kenmerken het wonen in Molenaarsgraaf.
Het dorp (en omliggende dorpen) biedt een reeks aan faciliteiten.

supermarkt

Supermarkt

1000 meter

shopping

Winkel-centrum

1000 meter

kerk

Kerk

800 meter

bus

Openbaar vervoer (bushalte): 

10 meter

zuivel

Kaas- en zuivel­boerderij

6 kilometer

Villa Anna impressie 2
Villa Anna impressie 1
Villa Anna appartementen
Blijf op de hoogte via social media
Adresgegevens

Graafdijk West 34
2973 XE Molenaarsgraaf
Nederland

Contactgegevens